Over ons

Welkom op de online webshop van De Klompengigant onderdeel van Any Day Webshops. Any Day Webshops heeft zich als bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van schoenklompen, werkschoenen, werklaarzen en bijbehorende accessoires. Door deze specialisatie kunnen wij onze artikelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden, en dit ziet u gelijk terug in onze webshops. Ons voordeel is dus uw voordeel!

Veel mensen geven de voorkeur aan schoenklompen boven normale schoenen; het draagcomfort van een schoen gecombineerd met de stevigheid van hout. Bij een groot deel van onze schoenklompen wordt het bovenwerk gemaakt van een volnerf leder. Dat is een hoge kwaliteit leer waarbij de nerf nog intact is en de natuurlijke structuur daardoor bewaard is gebleven. Volnerf leer is dik en gaat lang mee. Alle andere leersoorten die gebruikt worden voor schoenklompen worden behandeld met een coating van PU (polyurethaan).

Een schoenklomp kan een houten zool hebben van hard beukenhout of middelhard elzenhout. De beukenhouten zool is het meest splijtvast en heeft daardoor een hele lange levensduur. Een houten zool biedt een groot draagcomfort, heeft een goed vochtopnemend vermogen en is bestand tegen scherpe voorwerpen. U kunt ook kiezen voor een schoenklomp met een zool van PU met een massief beukenhouten binnenzool. Een PU-zool heeft een uitstekende schokdempende werking en zorgt dus voor optimaal draagcomfort.

Door een groot assortiment willen wij u als consument een ruime keuze aanbieden in klompen, schoenen en laarzen. Mocht het door u gewenste product echter niet in ons aanbod voorkomen twijfel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Met vriendelijke groeten,
Any Day Webshops
 
       

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x