Betaalmethoden

DeKlompengigant is aangesloten bij stichting WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

U kunt uw bestelling betalen door middel van bankoverschrijving, Paypal, ideal of afterpay.

Als u kiest voor bankoverschrijving dient u het bedrag over te maken op rekening nummer NL57 INGB 0006 4402 79 t.n.v. Any Day Webshops te Nunspeet. 

Als u kiest voor iDeal kunt u direct na het plaatsen van uw bestelling via uw bank uw bestelling betalen. Uw bestelling wordt daardoor sneller verzonden. iDeal is beveiligd zodat er geen misbruik van uw gegevens kan worden gemaakt. 

AfterPay voert voor www.deklompengigant.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.deklompengigant.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 125 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haarprivacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.U kunt ook betalen via uw PayPal-rekening. Plaats uw bestelling in uw winkelwagen en klik op de knop "Bestelling afronden" of "Afrekenen". Volg daarna deze stappen om met PayPal te betalen:
  • Selecteer PayPal op de pagina met factureringsgegevens.
  • U wordt vervolgens gevraagd om u aan te melden bij uw PayPal-rekening. Als u nog geen PayPal-rekening hebt, kunt u er nu een maken.
  • Meld u aan bij uw PayPal-rekening. U wordt gevraagd om de factureringsgegevens te controleren en te bevestigen. Klik op "Doorgaan" wanneer u gereed bent.
  • Controleer en bevestig op de volgende pagina de gegevens van uw bestelling en de bezorggegevens.                                                                                                                
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x